Ne fogd a génekre, az évekre, a végzetre!

A cukorbetegség* visszafordítható

7-szeres gyógynövény komplex a TE SZÖVŐDMÉNYMENTES JÖVŐDÉRT!**

A fahéj hozzájárulhat az egészséges vércukorszint fenntartásához.

* II. típusú cukorbetegség, prediabétesz és a szénhidrát-anyagcsere zavarai

** Az étrend-kiegészítő nem gyógyszer és nem pótolja a változatos és kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód hiányát.

minden 8. másodpercben életét veszti valaki a cukorbetegség valamely szövődményében*

minden 5. percben valaki szívinfarktust szenved el a cukorbetegsége miatt*

minden 30. másodpercben valaki elveszíti a lábát a cukorbetegség valamely szövődményében*

a II. típusú cukorbetegség az esetek 90 % -ban megelőzhető, ha időben felismerik*

*hiteles tudományos források: 1) International Diabetes Federation. IDF Diabetes Atlas, 8th edn. Brussels, Belgium: International Diabetes Federation, [2017] 2) Statistics About Diabetes. American Diabetes Association website. http://www.diabetes.org/diabetes-basics/statistics [2018] 3) International Diabetes Federation. Diabetes and cardiovascular disease. https://www.idf.org/our-activities/care-prevention/cardiovascular-disease/cvd-report/10-diabetes-and-cardiovascular-disease-report.html [2018]

A normálistól eltérő vércukorszint (prediabétesz) nem vezet elkerülhetetlenül 2-es típusú cukorbetegséghez, az életmódváltás pedig a normális szintre csillapíthatja a vércukrot. Ismerd fel időben, hogy elkapd a frakkját és elkerüld a súlyos szövődményeket!

Útravalóul, hogy sose felejtsd el: mozogj rendszeresen, mérd a vércukrod, figyelj oda a bőséges folyadékbevitelre. A rendszeres, egyenletes táplálkozást kövesd, egyél változatosan, növeld a rostbevitelt, és minimalizáld a káros szénhidrátok fogyasztását: fehér cukor, fehér liszt, alkohol! Tartsd karban magad, zabolázd a vércukrodat természetes gyógynövényi kivonatokkal...

Ismerd fel idejében KÖZÖS ELLENSÉGÜNKET, a cukorbetegséget... Bár veszélyes kór és pontos okát nem ismerik, megfelelő kezelések, az egészséges életmód és a folyamatos önellenőrzés mellett a betegek teljes értékű életet élhetnek.

Cukor. Baj?

Az anyatej folytán az édes íz az embergyermek első ízélménye - nem hiába vonzódunk hozzá egész életünk során. Cukorra szükség van - biztosítja számunkra az energiát és bizonyos vitaminok, tápanyagok felszívódásához is nélkülözhetetlen.

Mégis, hogyan lettek mára ennyien a cukorbetegek és az inzulin-rezisztensek?

A probléma a cukor mennyisége és minősége, valamint a helytelen életmód. Oldalakon át lehet írni a témáról, érdemes feliratkoznod a hírlevelünkre és hetente küldünk neked cikkeket, minden szemszögből végigjárjuk a témát.

De mégis, mi okozza a bajt?

Az inzulin feladata, hogy a sejtekhez elszállítsa a glükózt és segítsen a sejteknek felvenni azt. Cukorbetegeknél ez a folyamat nem megfelelően működik: vagy nem képesek a sejtek felvenni a cukrot vagy nem termelődik elég inzulin, hogy ezt a feladatot végrehajtsa. Mindkét eset végeredménye, hogy a sejtek glükóz nélkül maradnak, éheznek, míg a cukor pedig a vérben túl magas arányban tobzódik. A tünetek: erős szomjúságérzés, hirtelen éhségérzet, ingerlékenység étkezés előtt, fáradtság, gyengeség étkezés után, gyengülő látás, gyakori fertőzések (főleg gomba).

A megoldás:

a finomított szénhidrátok elhagyása, alacsony glikémiás indexű, rostban gazdag élelmiszerek bevezetése és testmozgás! Ezerszer hallottad már ezeket, ugye? De van itt még valami, ami társad lehet az egyenletes vércukorszintért folytatott harcban!

Nem élsportolóvá kell válnod, napi fél óra séta csodákra képes. A cél: élj teljes életet!

Tudtad, hogy vannak gyógynövények, amelyek segítenek az egyenletes vércukorszint fenntartásában?

Fahéj. Szegfűszeg. Lepkeszegmag. Olajfalevél. Gymnema sylvestre. Fehér eperfa levél. Máriatövis.

Ezek mind a TE barátaid, diéta mellett segítenek az egyenletes vércukorszint fenntartásában!

A fahéj és a szegfűszeg nálad is biztos van a konyhában. Mi mégis azt mondjuk, ezek gyógynövények? Igen! Hatóanyagukat az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) szigorú szabályozása jóváhagyja, miszerint hozzájárulhatnak az egészséges vércukorszint fenntartásához. Az viszont sajnos nem elég, ha a reggeli kávédat megfűszerezed egy csipet fahéjjal. Ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű hatóanyag kerüljön a szervezetedbe, a fahéjat és a szegfűszeget egy különlegesen kíméletes eljárásnak, ún. szuperkritikus extrakciónak vetettük alá. Magas nyomáson, hőhatás és oldószerek használata nélkül vonjuk ki a gyógynövényekből a hatóanyagot, így a legteljesebb és mégis leghatásosabb formában tudjuk neked átadni.

A két fűszernövény mellett a többi gyógynövényből is ezzel a módszerrel hozzuk ki a legtöbbet.

A lepkeszegmag és az olajfalevél ugyancsak a vércukorszint csökkentő hatást erősíti.

A Gymnema sylvestre a trópusok gyógynövénye, Indiában "A cukorgyilkos"-ként ismerik. Hatása négyszeresen áldásos a cukorbetegek számára: csökkenti a vércukorszintet, csillapítja a cukor iránti sóvárgást, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású. A fehér eperfa levél úgy fejti ki hatását, hogy megakadályozza, hogy az összetett, alacsony glikémiás indexű cukrok egyszerű, gyorsan felszívódó cukrokká alakuljanak.

A máriatövis a szervezet méregtelenítő központját, a májat védi.

7 gyógynövény, amelyek egyenként is hatásosak a kiegyensúlyozott vércukorszintért folytatott harcban. Mi viszont egyesítettük erejüket és egyetlen üvegcsébe zárva most számodra is elérhetővé tettük kelet és nyugat gyógynövényeinek legjavát. Az adalékanyagokat és a tartósítószert kihagytuk, viszont a legmodernebb eljárással kivont hatóanyagok mellé még becsempésztünk inulint és folsavat is.

7 csodálatos gyógynövény egyetlen üvegcsében a legtisztább termőterületekről, a leggondosabb módon feldolgozva - ez a Diabo!

Mi a Herba-D-nél a minőségben hiszünk, nem engedjük a a gyógynövényeinket oldószerek közelébe, és szomorúak lennénk, ha sajtolástól, vagy magas hőkezeléstől bármi is elveszne a fahéj, vagy szegfűszeg erejéből. Ezért speciális, ún. szuperkritikus extrakciót alkalmazzuk, ahol a színtiszta szén-dioxid tökéletes munkát végez és magas nyomáson választja ki nekünk a hatóanyagokat, amit végül palackba zárunk.

Láthatod mennyi kutatás, odafigyelés, alaposság áll minden termékünk kifejlesztése mögött. A Herba-D termékei nem a legolcsóbbak a piacon. Cserébe viszont tele vannak hatóanyaggal, így több eséllyel hoznak változást az állapotodban, mint a kétes eredetű porok, tabletták. Fontos nekünk, hogy gondosan fejlesztett termékeink eljussanak azokhoz, akiknek szüksége van rájuk. Ezért most kockázatmentesen, 60 napos pénzvisszafizetési garanciával próbálhatod ki a 7 gyógynövényt tartalmazó Diabo-t.

Reggeli és vacsora előtt egy kupica Diabo!

Melyik csomagot szeretnéd?

K2+D3 VITAMIN

Számos kutatás bizonyította az összefüggést a D3-vitaminhiány és a diabétesz kialakulása között. Töltsd föl D-vitamin raktáraidat, a cukorbetegség mellett az immunrendszered és a hangulatod is meghálálja! A K vitamin pedig segít abban, hogy a D3 a csontjaidat is támogassa.

Q10 KOENZIM

A Q10 egy vitaminszerű anyag, amely szintje 35 éves korunk körül jelentős mértékben csökken, így pótolnunk kell. Szerepe kiemelkedő a szívizom energiaellátásában, védi a sejteket az öregedés ellen. Hozzájárul a szív egészségéhez és a normál vérnyomás fenntartásához.

SPIRULINA

A spirulina egy algafajta, amely nagy mennyiségben tartalmaz fehérjéket, vitaminokat, ásványi anyagokat. Gazdag multivitamin forrás egyetlen tengeri növényből! Rendszeres szedése erősíti az immunrendszert, a benne lévő rostok pedig javítják az emésztést.

K2+D3 VITAMIN

Számos kutatás bizonyította az összefüggést a D3-vitaminhiány és a diabétesz kialakulása között. Töltsd föl D-vitamin raktáraidat, a cukorbetegség mellett az immunrendszered és a hangulatod is meghálálja! A K vitamin pedig segít abban, hogy a D3 a csontjaidat is támogassa.

Q10 KOENZIM

A Q10 egy vitaminszerű anyag, amely szintje 35 éves korunk körül jelentős mértékben csökken, így pótolnunk kell. Szerepe kiemelkedő a szívizom energiaellátásában, védi a sejteket az öregedés ellen. Hozzájárul a szív egészségéhez és a normál vérnyomás fenntartásához.

SPIRULINA

A spirulina egy algafajta, amely nagy mennyiségben tartalmaz fehérjéket, vitaminokat, ásványi anyagokat. Gazdag multivitamin forrás egyetlen tengeri növényből! Rendszeres szedése erősíti az immunrendszert, a benne lévő rostok pedig javítják az emésztést.

Természetes növényi szuperkivonat az egészséges vércukorszint és szénhidrát-anyagcsere fenntartásáért

A DIABO egyedülálló gyógynövény kombináció, 7 féle gyógynövény szuper extraktummal. Koncentrált, folyékony formában a kedvező felszívódás és hasznosulás érdekében. 100 %-ban MAGYAR TERMÉK.

1 üveg 50 adag (kb. 25 napra elegendő). Inulint, lepkeszegmagot (görögszéna) kivonatot, szuperkritikus fahéj kivonatot, szuperkritikus szegfűszeg kivonatot, máriatövismag kivonatot, trópusi Gymnema sylvestre, olajfa és fehéreperfa-levél kivonatot, folsavat és inulint tartalmaz.

  • természetes, ellenőrzött minőségű, kifogástalan alapanyagok
  • tiszta, tartósítószer- és adalékanyagmentes
  • a legmagasabb arányban hasznosuló hatóanyagok

FIGYELMEZTETÉS! Ne szedd a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny, vagy allergiás vagy. Terhesség ideje alatt szedése nem ajánlott, szoptatós anyák, gyógyszeres kezelés alatt állók és gyermekek kérjék ki kezelőorvosuk véleményét!

Mi a Herba-D-nél, a legtisztább alapanyagokat használjuk termékeinkhez és minden technológiát bevetünk, hogy a legmagasabb hatóanyagot préseljük bele a készítményeinkbe. Magyar vállalkozás vagyunk és tiszta szívvel állunk fogyasztóink szolgálatára. Éppen ezért termékeinkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Ha az utasításokat betartva két hónap elteltével sem enyhülnek a tünetek, a termék árát szó nélkül visszatérítjük.

A készítmények összetevőinek hatását az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) is vizsgálta és jóváhagyta. * A terméket az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) engedélyezte, bejegyezte. Jogi nyilatkozatunkat itt találod.

A megrendelés egyszerű: válaszd ki a megrendelő űrlapon a kívánt csomagot és 1-2 munkanapon belül kipostázzuk a megadott címre. A fizetés utánvéttel történik, egy összegben.

A termék hatásossága egyénenként eltérő lehet, mivel minden szervezet máshogy reagál a bevitt hatóanyagra. Ezért is vállalunk termékeinkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát - ha Neked nem válik be, visszaadjuk az árát.

Don`t copy text!
X