Mikor tudtál utoljára fájdalom nélkül lecsavarni egy üvegtetőt? Vagy lépcsőzni néhány emeletet?


Hátborzongató belegondolni, hogy az 50 év feletti magyarok egyötöde ízületi problémáktól szenved. Ennél is félelmetesebb, hogy ezen belül több,mint 100-féle kórságot ismerünk. A két leggyakoribb az osteoarthritis (artrózis) és a rheumatoid arthritis.

Az pedig egyenesen elkeserítő, hogy az orvosok döntő többsége mindkettőt fájdalomcsillapítókkal és nem szteroid gyulladáscsökkentőkkel kezeli.

Ez komoly gond, mert:

  • a fájdalomcsillapító csak elfedi a tüneteket, de nem szünteti meg azokat.
  • a nem szteroid gyulladáscsökkentőket (ibuprofen, diklofenák) pedig nem arra találták ki, hogy évekig napi rendszerességgel szedjük őket.

Ráadásul több orvosi és gyógyszerészeti tanulmányban is elhangzik, hogy habár ez a protokoll, gyakran gyomorfekéllyel, gyomorvérzéssel és egyéb emésztőszervrendszeri mellékhatásokkal járhat.

A fájdalomcsillapítók csak arra jók, hogy megszüntesd a hirtelen fellépő fájdalmakat, pl. a fejfájást, a migrént vagy a fogfájást. De az ízületi gyulladás enyhítéséhez ennél több kell. Egyrészt azért, mert összetettebb probléma, másrészt azért, mert maga a kezelés is több időt igényel.


Valószínűleg te is hallottál már a kurkumáról, amiről a legtöbben annyit tudnak, hogy az indiai konyha sárga színű, kellemes aromájú fűszernövénye. Azzal viszont csak kevesen vannak tisztában, hogy az indiaiak több kurkumát fogyasztanak, mint sót és sokkal kevesebben küzdenek ízületi megbetegedésekkel, mint a nyugati világban. (Bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az itt élő emberek vegetáriánus étrendet folytatnak, ami szintén előnyös az ízületek szempontjából, de a kurkuma hatásosságát a többek között itt és itt végzett tesztek eredményei is igazolják.)

Vagyis nem meglepő, hogy több fórumon is javasolják a napi 1-2 kanálnyi kurkumapor fogyasztását. Az ötlet jó, de ez a mennyiség olyan, mintha fecskendővel oltanál erdőtüzet. Mert ha már fáj, akkor gyulladással van dolgod és erre édeskevés a kurkumaporban lévő 2% kurkumin - ami az értékes hatóanyag. (Főleg, hogy ennek csak egy része szívódik fel a bélrendszerben.)

Egy doboz Herba-D KURKUMA 30 kapszulát tartalmaz, napi 1 kapszula szedése ajánlott.

Ha erősebbek az ízületi fájdalmak, vagy tartósabb hatást szeretnél, növelheted az adagot napi 2-3 kapszulára. A Herba-D Kurkumát most kockázatmentesen próbálhatod ki!

Ínyenc ajánlat az egészséges ízületekért

Napi 300 mg kurkuma por + 95 mg kurkumin + 50 mg gyömbér kivonat + 5 mg piperin. Ez a Herba-D Kurkuma - 60 napos pénzvisszafizetési garanciával.

Akárcsak a többi, hasonló hatású termék, a Herba-D Kurkuma sem egyik napról a másikra fogja megszüntetni a problémádat. De ez érthető, mert ehhez a már széttöredezett, elkopott porcaidat kellene visszavarázsolnunk.

Mi a gyulladásos folyamatok elé teszünk egy határozott stop táblát - elsősorban az ízületeidben, de ez érvényes a test bármely pontján lévő gyulladásra.

Természetes, ellenőrzött minőségű, kifogástalan alapanyagok​

Tiszta, tartósítószer- és adalékanyagmentes

A legmagasabb arányban hasznosuló hatóanyagok​

“A közelmúltbeli metaanalízisekben áttekintett vizsgálatok azt jelzik, hogy a kurkumakészítmények statisztikailag szignifikánsan enyhítik az osteoarthritis tüneteit a placebóhoz viszonyítva, és hatásosságuk összevethető a nem szteroid gyulladásgátlókéval (...) A WOMAC skála szerinti értékelés azt jelezte, hogy a kurkumakivonat hatásossága nem marad el az ibuprofenétől. A gasztrointesztinális mellékhatások tekintetében ráadásul kedvezőbbnek mutatkozott, míg az egyéb nemkívánatos hatások terén nem figyeltek meg eltérést a két kezelési ág között. A betegek közel teljes köre elégedett volt a kurkumakezeléssel."

Hogyan veszi fel a kesztyűt a fájdalommal?

Két másik fűszernövénnyel kiegészítve, egy természetes mesterhármast alkotva.

A herba-D Kurkumában a javasolt napi 95 mg kurkumint piperinnel (a feketebors alkotója) kombináljuk. Mert így a kurkumin rakétasebességgel jut el az ízületeidhez - vagyis a felszívódás 20x hatékonyabb lesz. Ehhez a kombóhoz gyömbért adunk extraként, ami a gyulladáscsökkentő és felszívódást segítő hatással is bír (így mindkettőt a maximumra emeli).

*szállítási költség 1.490 Ft
60 napos garancia

KURKUMA 3 hónapra - Az egészséges izületekért!

Rendszeres szedésével sokat tehetsz az ízületi gyulladások megfékezéséért. Egy kapszula (455 mg) hatóanyaga megfelel 5425 mg száraz növényi őrleménynek. Őrizd meg mozgékonyságodat és védd az ízületeidet az extra erős kurkumin kivonat segítségével.

K2-D3 vitamin cseppek - egy csepp a csontokért, egy csepp az erős immunrendszerért.

A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, az egészséges izomfunkció és a normál fogazat fenntartásához, rendszeres napi bevitele képes visszatartani az izületi gyulladás kifejlődését. Emellett az immunrendszer erősítője is, egyre több orvos írja elő a D3 vitamin szedését az ősztől tavaszig tartó időszakban.
A termék a maximális napi adag D-vitamint tartalmazza (4000 NE) cseppek formájában. A K2 felel azért a szervezetben, hogy a KALCIUM megfelelő helyre épüljön be (csontok, fogak) és ne a lágyszövetekbe, ahol árthat.

SZERVES KALCIUM piperinnel - gondoskodás a csontoknak.

A kalcium hozzájárul a csontok és a fogak normál szerkezetének fenntartásához, a normál izomműködéshez. 50 év felett elengedhetetlen a pótlása. A kalciumot a szervezet igazán csak szerves formában tudja hasznosítani (megfelelő D-vitamin bevitel mellett!)

A készítmények összetevőinek hatását az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) is vizsgálta és jóváhagyta. A termékek az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés- -egészségügyi Intézet (OGYÉI) engedélyezte, bejegyezte. Jogi nyilatkozatunkat itt találod.

A termék hatásossága egyénenként eltérő lehet, mivel minden szervezet máshogy reagál a bevitt hatóanyagra. Ezért is vállalunk termékeinkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát - ha Neked nem válik be, visszaadjuk az árát.

❗❗❗ Epeköves és epekőképződésre hajlamosak számára nem ajánlott. Véralvadásgátló gyógyszerekkel történő együttes alkalmazása nem javasolt, mert befolyásolhatja azok hatását.

A megrendelés egyszerű: válaszd ki a megrendelő űrlapon a kívánt csomagot és 1-2 munkanapon belül kipostázzuk a megadott címre. A fizetés utánvéttel történik, egy összegben. A termékre 60 napos visszavásárlási garanciát vállalunk!

"Mivel a gyógynövény kivonatok készítésének különböző módjait még az egyetemen megtanultam, főleg a gyógynövények szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásait tanulmányoztam, ami az évek folyamán a szenvedélyemmé vált.

Mi a Herba-D-nél, a legtisztább alapanyagokat használjuk termékeinkhez és minden technológiát bevetünk, hogy a legmagasabb hatóanyagot préseljük bele a kapszuláinkba.

Magyar vállalkozás vagyunk és tiszta szívvel állunk fogyasztóink szolgálatára. Éppen ezért termékeinkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Ha az utasításokat betartva két hónap elteltével sem enyhülnek a tünetek, a termék árát szó nélkül visszatérítjük."

X