Rólunk2017-12-17T09:22:29+00:00

Rólunk

Mi, a kollégáimmal a Herba-D termékcsaládnál természetes összetevőkből készült vitaminokat és étrend-kiegészítőket készítünk. Minden termékünk magyar fejlesztésű, amelyeket kizárólag Magyarországon gyártatunk és forgalmazunk.

Miért vágtam bele?

Édesanyámnál 1996-ban diagnosztizáltak rákot. Bekerült az egészségügy „darálójába” . Műtét, kemoterápia, sugárkezelés. Ekkor kezdtem először csak olyan különböző természetes készítményeket keresni, amelyek enyhíthetik a kezelésekkel járó kellemetlen mellékhatásokat. Ezért folyamatosan egyre mélyebbre ástam magam a fitoterápiába.

Mivel a gyógynövény kivonatok készítésének különböző módjait még az egyetemen megtanultam, főleg a gyógynövények szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásait tanulmányoztam, ami az évek folyamán a szenvedélyemmé vált. Naponta szembesültem, hogy milyen csodákra képes a természet patikája. Ennek is köszönhető, hogy édesanyám a többszöri áttét ellenére, még 15 évet élt. Ezeket az éveket pedig nem kórházban vegetálva töltötte, hanem a családja körében, elfogadható életminőségben. Óriási élmény volt látni, hogy ezekkel a szerekkel mennyit tudunk hozzátenni az életünkhöz.

2014-ben döntöttem úgy , hogy az évek alatt felhalmozott tudást továbbadom másoknak is . Ekkor kezdtünk el kollégáimmal, a természetes anyagokból álló vitamin és étrend-kiegészítő család fejlesztésébe. Azoknak készítjük, akik hajlandók odafigyelni az egészségükre. Akik nemcsak az ételekben, hanem a vitaminokban is odafigyelnek arra, hogy mit visznek be a szervezetükbe.

Őszintén hiszem, hogy az általunk készített termékekkel egy jobb és egészségesebb élethez nyújtunk segítséget a fogyasztóinknak. Olyannyira hiszünk termékeink minőségében, hogy termékeinkre 100 % pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Kovács Géza
cégtulajdonos

Mitől mások a Herba-D termékek?

Olvassa el itt: