Gomba komplex

3 590 Ft

30 db növényi kapszula

Gomba komplex – Immunrendszerünk őrangyala!

5 gomba standardizált kivonata 30% poliszacharid tartalommal.

Egy kapszulában lévő 370 mg gomba kivonat megfelel 5550 mg száraz gomba őrleménynek

A gyógygombákban nagy mennyiségben találhatóak különböző ásványi anyagok, esszenciális aminosavak és vitaminok. Különösen a poliszacharidok erősítik az immunrendszert, megvédik szervezetünket a különböző a fertőzésekkel szemben. Ezen kívül még adaptogén hatással is rendelkeznek, azaz segítik szervezetünket a fizikai, mentális vagy érzelmi stressz elleni védekezésben.

OGYÉI szám: 25083/2020.Ez azt jelenti, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelően bejelentésre került, mint étrend-kiegészítő készítmény az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél.

Vásárlási információk

A legfontosabb tudnivalók a regisztrációról, a szállítási költségekről és a termékek visszavételéről, cseréjéről.

Minden Herba-D termék megtalálható webáruházunkban, amelyek közül kényelmesen válogathat.

Hogyan tud vásárolni?

Mielőtt leadná rendelését, be kell lépnie az oldalra. Ha nincs saját felhasználói fiókja, regisztrálnia kell magát, amelyet a “Pénztár” gombra kattintva ér el.

Regisztráláskor meg kell adnia a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatokat, az e-mail cím azonosítja majd a felhasználói fiókot. (Egy e-mail címet csak egyszer lehet regisztrálni.)

A regisztráció NEM jár vásárlási kötelezettséggel, bárki beléphet az oldalra, de a regisztráció még nem jelent automatikus vásárlási lehetőséget.

Nagykereskedelmi regisztráció esetén személyes konzultációt tartunk, amelyet nagykereskedelmi szerződéskötés követ.

További információért forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

Mi a rendelés menete?

Webáruházunkban külön kategóriában találhatók a vitaminok és étrendkiegészítők, ezzel átláthatóbbá téve annak felépítését. A menüpontok segítségével a tájékozódás könnyebb és gyorsabb.

Az áruházban található termékeknél megtalálható azok neve és ára, valamint az éppen aktuális akciók is. Ha a termék képére vagy nevére kattint, részletes információt talál róla.

Lehetőség van a webáruházban keresni is, melyhez a kereső szó megadása után, a nagyító ikonra kell kattintania. A rendszer automatikusan megjeleníti a találatokat.

A kosárba rakott termékeket a jobb oldalon található “Kosár” feliratú blokk segítségével ellenőrizheti. Ha a “Kosár megtekintése” gombra kattint, módosíthatja a kosár tartalmát és csökkentheti vagy növelheti adott termék mennyiségére leadott rendelést.

Törölheti és frissítheti a kosár tartalmát, felhasználhatja kuponjait. Megrendeléshez a “Pénztár” gombra kell kattintania.

A megrendelés időpontja

Adott termék megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz.

Megrendelését akkor vettük fel, ha e-mailben vagy telefonon kollégáink visszaigazolják azt.

Az áruszállításról

Minden megrendelt terméket a Herba-D termékcsaládot forgalmazó Deko-Impex Kft. futárszolgálata szállítja házhoz Magyarországon belül.

A szállítás ideje 1-3 munkanap, a megrendelt termékekre egységesen 1290 forintos költséget számolunk fel.

A megrendelt termékek ellenértékét, valamint a futárköltséget az áru átvételekor kell kifizetni.

Banki utalás esetén a megrendeléskor küldött számlán található bankszámlaszámra kell elutalni a vásárlás összegét, egyéb költség a vásárlót már nem terheli. (A bankok nyitva tartását érdemes figyelembe venni, mert ez befolyásolhatja a szállítási határidőt is.)

Elállás joga, áru cseréje és visszavétele

Ha rendelését véletlenül vagy tévedésből adta le, a szállítás előtt minden következmény nélkül lemondhatja.

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől (termék átvételétől) számított 14 napon belül. A vásárló elállási jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján, illetőleg a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 2. számú mellékletében található nyilatkozat-minta felhasználásával gyakorolhatja.

Az eladó szavatossági felelősségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV. 21.) korm. rendeletben foglaltak az irányadók. További részletek az ÁSZF menüpontban olvasható.

Fogyasztóvédelem

A fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályok és információk a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (www.nfh.hu) honlapján elérhetők.

Az itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

A Herba-D webáruházából csak regisztált és szerződött partnerek vásárolhatnak. A leadott rendelések a szerződésben leírt feltételek szerint kerülnek kiszállításra.

Cégadatok

Név: Deko-Impex Kft.

Székhely: 4034 Debrecen, Repce u. 27.

Adószám: 11707103-2-09

EU adószám: HU11707103

Telefon: +36 20 / 421 4242

Email: info@herbad.hu

Web: www.herbad.hu

-
+

étrend-kiegészítő

30 db növényi kapszula

Összetevők: Shiitake gomba (Lentinus edodes) kivonat, HPMC (kapszula anyaga), mandulagomba (Agaricus blazei) kivonat, bokrosgomba (Grifola frondosa) kivonat, pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum) kivonat, hernyógomba (Cordyceps sinensis) kivonat.

Hatóanyagok 1 kapszula
mg
Shiitake gomba kivonat (30% poliszacharid) 100
Mandulagomba kivonat (30% poliszacharid) 80
Bokrosgomba kivonat (30% poliszacharid) 80
Pecsétviasz gomba kivonat (30% poliszacharid) 80
Hernyógomba kivonat (30% poliszacharid) 30

Felhasználási javaslat: Vegyen be naponta egy kapszulát étkezés közben. Rágás nélkül folyadékkal egészben nyelje le.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, napfénytől védve (max 25 °C-on), gyermekek elől elzárva tárolandó. A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza! A napi ajánlott mennyiség fogyasztását ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Természetes – Mert kizárólag természetes anyagokból készül.

Tiszta – Mert nem tartalmaz tartósítósítószert, és mesterséges adalék anyagokat.

Ható-anyagok – Mert a hatóanyagokat és összetevőket olyan formában és arányban tartalmazza, ahogyan a természetes élelmiszereinkben is megtalálhatóak azért, hogy azok a legmagasabb arányban hasznosuljanak a szervezetünkben.

Összetevők, hatóanyagok és adagolás

5 gondosan válogatott gyógygomba kivonatának egyedi ötvözete

SHIITAKE GOMBA

A shiitake gomba a keleti orvoslás egyik leghatékonyabb és legnagyobb becsben tartott szereplője. A sötétbarnaszinű, esernyő formájú gomba előkelő szerepet töltbe fontos eleme a japán és kínai táplálkozásban. Rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint különböző egészségvédő összetevőkben, mint például esszenciális aminosavakban, ásványi anyagokban (cink, kálium, réz, kalcium, magnézium, vas és mangán), B-vitaminokban, ergoszterinben, ami a D-vitamin előanyaga és antioxidánsokban. Nagy mennyiségben tartalmazza a japán kutatók által a 80-as években felfedezett lentinán nevű poliszacharidot. Mindennek köszönhetően a shiitake gombát a leghatékonyabb természetes immunerősítők között tartják számon, az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásai alapján még a gyógygombák közül is kiemelkedik. Ez az oka annak, hogy a távol-keleti országokban a népgyógyászat kedvelt alapanyaga. Immunerősítő hatását úgy fejti ki, hogy aktiválja azokat a fehérvérsejteket, amelyek felismerik és elpusztítják a szervezetre fenyegetést jelentő kórokozókat.

 

MANDULAGOMBA

A mandulagomba Brazília esőerdőiben őshonos, de megtalálható az USA délkeleti területein is. Termőhelyén speciális klimatikus körülmények uralkodnak. Csak magas páratartalmú, szellős helyeken terem, ahol kellően meleg van.  Már a múlt század végén megfigyelték, hogy a mandulagomba termőhelyén élő emberek, akik rendszeresen fogyasztották a mandulához hasonló ízű gombát, rendkívül jó egészségi állapotnak örvendenek és nagyon sokáig élnek. A kutatók már több, mint 30 éve vizsgálják immunstimulálóerősítő hatását. A mandulagomba nagy mennyiségben tartalmaz kalciumot, vasat, rezet, foszfort káliumot, cinket és nátriumot, ezen kívül megtalálható benne valamennyi létfontosságú aminosav valamint a B-vitamin komplex vitamin csoport, a D-vitamin és az E-vitamin. A mandulagomba 20%-a rost és 12%-a antioxidáns béta-glükán. Elsősorban ezen összetevőknek köszönheti kiemelkedő immunerősítő hatását.

 

BOKROSGOMBA

A bokrosgomba (Grifola frondosa) japán neve – maitake – táncoló gombát jelent, mert aki megtalálta a gombát, örömében azonnal táncra perdült, hiszen árát az ezüstéhez mérték, olyan ritka és értékes. Emiatt régen a kínai és japán gombászok a maitake lelőhelyeit nagy titokban tartották. Japánban őt tartják a gombák királyának.  Az Ázsiában évszázadok óta ismert gyógygombát számos egészségügyi panasz esetén használták. Az Ázsiában évszázadok óta ismert gyógygombát számos egészségügyi panasz esetén használták Kínában a bokrosgomba évszázadok óta a hagyományos orvoslás fontos alapanyaga, teát és különböző gyógyhatású ételeket is készítenek belőle. Magnézium-, kálium-, kalcium- és D, valamint B2-vitamin tartalma igen jótékonyan hat a szervezetre. A bokrosgomba legfontosabb jótékony összetevői a poliszacharidok. Ezen kívül kiemelkedő mennyiségben találhatóak benne béta-glükánok, amelyek rendkívül hatékony antioxidánsok. Az immunrendszert felerősítik, megkötik a szabad gyököket. A maitake gyógyhatásai sokrétűek: adaptogén gyógygomba, ami azt jelenti, hogy kiegyenlítis a szervezetünk működési zavarait. Javítja immunrendszerünk működését. A bokrosgomba fogyasztása a gombás-, a bakteriális- és a vírusos fertőzések ellen is bevethető, teljesen természetes megoldás. Az utóbbi évtizedek kutatásaiban a maitake előkelő helyet foglal el, ma a legjobban kutatott gyógygombák közé tartozik.

 

PECSÉTVIASZ GOMBA

A pecsétviasz gomba (Ganoderma, Reishi) története nyúlik vissza a legrégebbi időkig az összes gomba közül. A tradicionális ázsiai népgyógyászatban nem csak aromái, hanem gyógyító tulajdonságai miatt is becsülik és több, mint 4000 éve használják az öregedés lassítására, a különböző belső szervek (szív, máj, tüdő, vese) problémáinak kezelésére, allergia tüneteinek enyhítésére, valamint általános erősítésre. A vese formájú, piros szinű, parafa állagú gomba élősködőként tenyészik a fák törzsén. A pecsétviasz gombában eddig több mint 130 triterpenoid vegyületet azonosítottak. Napjainkban rengeteg tudományos kutatás bizonyította be számos jótékony tulajdonságait.

 

KÍNAI HERNYÓGOMBA

A kínai hernyógomba Tibetben és Kína Tibettel határos tartományaiban, Nepálban és Butánban továbbá India északi részén őshonos. A természetes környezetében élősködő életmódot folytató Cordyceps nemzetség több mint 300 gombafajból áll. Az ősi kínai orvoslás több, mint ezer éve ismeri és alkalmazza a kínai hernyógombát. A cordiceps nem nevezhető klasszikus értelemben gyógynövénynek. Különcsége abban rejlik, hogy tulajdonképpen két különböző élőlényből áll. A gomba elszórt spóráit elfogyasztja a denevérlepke föld alatt élő hernyója. Ezután a gomba micéliuma a hernyó testében lévő tápanyagokat felhasználva, élősködőként építi fel saját szervezetét. A kutatók azt feltételezik, hogy ez a faji kettősség eredményezi a hernyógomba számos pozitív élettani hatását. A cordyceps az egyik leghatásosabb szer a szervezetünk energiaszintjének javítására és arra, hogy visszaszerezzük szellemi és fizikai képességeinket, ezért a felépülőben lévő betegek rendszeresen fogyasztják. Megtalálható benne az összes létfontosságú esszenciális aminosav, amiket a szervezet nem képes előállítani. A hernyógomba az ásványi anyagok tárháza, főként káliumot, nátriumot, vasat és rezet tartalmaz jelentősebb mennyiségben. Ám az egyik legfontosabb összetevője a béta-glükán. Kimutattak benne továbbá egy cordycepin elnevezésű hatóanyagot, amely antibiotikumként funkcionál.  A kínai hernyógomba 1993-ban hívta fel magára a tudományos világ figyelmét. Ebben az évben a Németországban megrendezésre került Atlétikai Világbajnokságon a kínai sportolók 9 új világcsúcsot állítottak fel és mindannyian rendszeresen fogyasztottak kínai hernyógombát.

Ezek után a kutatások elsősorban a hernyógomba teljesítményfokozó hatására koncentráltak. Egy ötven év felettiek körében végzett kutatás során naponta háromszor 333 mg hernyógombát kaptak a résztvevők 12 héten keresztül. Az eredmények meggyőzőek voltak, mind a légzésfunkciók, mind pedig az anyagcsere jelentősen javult a hernyógomba-kezelésben részesülő személyeknél a placebót kapó kontrollcsoporthoz képest.

Más kutatások arra az eredményre jutottak, hogy erős fizikai igénybevétel esetén csökkenti a savasodást és jelentősen javítja a szervezet oxigénellátását, ezen kívül immunomoduláns hatásának köszönhetően javítja az immunrendszer általános állapotát, jótékony hatással van a szellemi és fizikai teljesítőképességre, mivel stimulálja az adenozin-trifoszfát (ATP) termelődését, ami a sejtek egyik legfontosabb energiaforrása, az ATP szint növelése révén pedig csökkenti a fáradtság-érzést.

60 napos garancia

Mi a Herba-D-nél, a legtisztább alapanyagokat használjuk termékeinkhez és minden technológiát bevetünk, hogy a legmagasabb hatóanyagot préseljük bele a készítményeinkbe. Magyar vállalkozás vagyunk és tiszta szívvel állunk fogyasztóink szolgálatára.

Éppen ezért termékeinkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Ha az utasításokat betartva két hónap elteltével sem érzékelsz változást az állapotodban, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon és a termék árát szó nélkül visszatérítjük.

Tárolás és egyéb info

Szobahőmérsékleten, napfénytől védve, gyermekek elől elzárva tárolandó.

KISZERELÉS: 1 doboz

GYŰJTŐ MENNYISÉG:  30 kapszula

Jogi nyilatkozat

A Herba-D termékcsalád egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítői nem gyógyszerek, hanem olyan a hagyományos étrend kiegészítésére szolgáló élelmiszerek, amelyek koncentráltan tartalmazzák a tápanyagokat és egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. A Deko-Impex Kft, mint a Herba-D termékcsalád tulajdonosa valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fenti rendeletben foglaltakat, valamint a Gazdasági Versenyhivatal előírásait. Termékeink hatóanyagairól megosztott írásaink a legújabb, szakirodalmi források áttanulmányozása nyomán születnek, kizárólag olvasóink általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ezek a szövegek nem eladásösztönző célból készülnek és nem ösztönöznek a termékeink megvásárlására és nem értelmezhetőek orvosi tanácsként, nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ha vásárlóink ismételt vásárlásaikkal megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a Herba-D termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ezért teszünk meg mindent nap mint nap.

Tudományos referenciák és klinikai vizsgálatok

 Tudományos referenciák és klinikai vizsgálatok

Zhang Y, Li Q, Wang J, et al. Polysaccharide from Lentinus edodes combined with oxaliplatin possesses the synergy and attenuation effect in hepatocellular carcinoma. Cancer Lett. 2016;377:117-25. doi: 10.1016/j.canlet.2016.04.037

Jenkin M. Could mushrooms be the cure for cancer? The Guardian website. https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2014/mar/02/could-mushrooms-cure-cancer. Published March 2, 2014. Accessed April 2017.

Money NP. Are mushrooms medicinal? Fung Biol. 2016;120:449-53. doi: 10.1016/j.funbio.2016.01.006

Roupas P, Keogh J, Noakes M, Margetts C, Taylor P. The role of edible mushrooms in health: evaluation of the evidence. J Funct Foods. 2012;4:687-709. doi: 10.1016/j.jff.2012.05.003

Xu T, Beelman RB, Lambert JD. The cancer preventive effects of edible mushrooms. Anticancer Agents Med Chem. 2012;12(10):1255-63.

Fang N, Li Q, Yu S, et al. Inhibition of growth and induction of apoptosis in human cancer cell lines by an ethyl acetate fraction from shiitake mushrooms. J Altern Complement Med. 2006;12(2):125-32.

Wang KP, Zhang QL, Liu Y, Wang J, Cheng Y, Zhang Y. Structure and inducing tumor cell apoptosis activity of polysaccharides isolated from Lentinus edodes. J Agr Food Chem. 2013;61(41):9849-58. doi: 10.1021/jf403291w

Del Buono A, Bonucci M, Pugliese S, D’Orta A, Fioranelli M. Polysaccharide from Lentinus edodes for integrative cancer treatment: immunomodulatory effects on lymphocyte population. World Cancer Res J. 2016;3(1):e652.

Grotto D, Bueno DC, Ramos GK, da Costa SR, Spim SR, Gerenutti M. Assessment of the safety of the shiitake culinary-medicinal mushroom, Lentinus edodes (Agaricomycetes), in rats: biochemical, hematological, and antioxidative parameters. In J Med Mushrooms. 2016;18(10):861-70.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21128829/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/18782264/
https: //pubmed.ncbi.nlm .nih.gov / 11340091 /
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19416507/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15471563/

Prof. Dr. Michaela Döll: Vitalpilze für ein gesundes Leben, Herbig Verlag, 2012, 58-62.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14977447
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12499658

https://www.healthline.com/health/food-nutrition/maitake-mushroom

https://www.mskcc.org/cancer-care/integrative-medicine/herbs/maitake

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4202470/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5593468/

https://www.naturalmedicinejournal.com/journal/2009-12/immune-modulating-effects-maitake-mushroom-extract

https://www.scribd.com/document/348903160/Maitake-Extracts-and-Their-Therapeutic-Potential-A-review

https://www.naturalmedicinejournal.com/journal/2009-12/immune-modulating-effects-maitake-mushroom-extract

Yu CaoXiaowei XuShujing LiuLinfang Huang, Jian Gu. Ganoderma: A Cancer Immunotherapy Review. Front Pharmacol. 2018; 9: 1217. Published online 2018. oct25. doi: 10.3389/fphar. 2018.01217. PMCID: PMC6209820 PMID: 30410443

Weifeng WangXiaohui GouHua Xue, and Kai Liu. Ganoderan (GDN) Regulates The Growth, Motility And Apoptosis Of Non-Small Cell Lung Cancer Cells Through ERK Signaling Pathway In Vitro And In Vivo. Onco Targets Ther. 2019; 12: 8821–8832.Published online 2019 Oct 25. doi: 10.2147/OTT. S221161. PMCID: PMC6821078. PMID: 31695437

Miaw-Ling ChenChia-Chien HsiehBor-Luen Chiang, and Bi-Fong Lin. Triterpenoids and Polysaccharide Fractions of Ganoderma tsugae Exert Different Effects on Antiallergic Activities. Evid Based Complement Alternat Med. 2015; 2015: 754836. Published online 2015 Apr 19. doi: 10.1155/ 2015/754836. PMCID: PMC4417579, PMID: 25960757

Djanggan Sargowo, Nadia OviantiEliana SusilowatiNizamuddin UbaidillahAdriyawan Widya NugrahaVitriyaturridaKartika Siwi ProboretnoMirza FailasufiFadhli amadhanHesti WulandariYoga Waranugraha, and Dinarsari Hayuning Putri. The role of polysaccharide peptide of Ganoderma lucidum as a potent antioxidant against atherosclerosis in high risk and stable angina patients. Indian Heart J. 2018 Sep-Oct; 70(5): 608–614.Published online 2017 Dec 14. doi: 10.1016/ j.ihj.2017.12.007. PMCID: PMC6204443, PMID: 30392496

Hui-Fang ChiuHui-Yu FuYan-Ying LuYi-Chun HanYou-Cheng ShenKamesh Venkatakrishnan, Oksana Golovinskaia, and Chin-Kun Wang: Triterpenoids and polysaccharide peptides enriched  Ganoderma lucidum: a randomized, double-blind placebo-controlled crossover study of its antioxidation and hepatoprotective efficacy in healthy volunteers. Pharm Biol. 2017; 55(1): 1041–1046. Published online 2017 Feb 9. doi: 10.1080/13880209.2017.1288750. PMCID: PMC6130508 PMID: 28183232

Russel, M., Paterson, M. (2006): Ganoderma – A therapeutic fungal biofactory. Phytochemistry 67 (2006) 1985–2001 p.

https://www.liebertpub.com/doi/10.1089/acm.2009.0226

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/31261510

https://www.healthline.com/nutrition/cordyceps-benefits#section4

https://www.health.com/health/article/0,,20428663,00.html

Yung-Chia Chen, Ying-Hui Chen, Bo-Syong Pan, Ming-Min Chang, Bu-Miin Huang (2017): Functional study of Cordyceps sinensis and cordycepin in male reproduction: A review. journal of food and drug analysis 25 (2017) 197 -205. p.

Kazuki Nakamura, Kazumasa Shinozuka, Noriko Yoshikawa (2015): Anticancer and antimetastatic effects of cordycepin, an active component of Cordyceps sinensis. Journal of Pharmacological Sciences 127 (2015) 53-56. p.

Pohleven, J., Korosec, T., Gregori, A. (2016): Medicinal mushrooms. Published by MycoMedica

Steve Chen, M.D.,Zhaoping Li, M.D., Ph.D.,Robert Krochmal, M.D.,Marlon Abrazado, B.S., Woosong Kim, B.S., Christopher B. Cooper, M.D. (2010): Effect of Cs-4® (Cordyceps sinensis) on Exercise Performance in Healthy Older Subjects: A Double-Blind, Placebo-Controlled Trial. THE JOURNAL OF ALTERNATIVE AND COMPLEMENTARY MEDICINE, Volume 16, Number 5, 2010, pp. 585–590. p.

Babulka Péter: A XXI. Század gyógyítói a gombák

Dr. Zhu at the Journal of Alternative and Complementary Medicine 1998

Reference 1, Chapter “Effects on blood lipid metabolism and arteriosclerosis”, pages 299 – 301

https://link.springer.com/article/10.1007%2FBF02836405

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3110835

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5236007/

https://www.researchgate.net/publication/51657559_Cordycepin-induced_apoptosis_and_autophagy_in_breast_cancer_cells_are_independent_of_estrogen_receptor

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21497206

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20804368

 

 

 

 

A Herba-D termékcsalád egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítői nem gyógyszerek, hanem olyan a hagyományos étrend kiegészítésére szolgáló élelmiszerek, amelyek koncentráltan tartalmazzák a tápanyagokat és egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. A Deko-Impex Kft, mint a Herba-D termékcsalád tulajdonosa valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fenti rendeletben foglaltakat, valamint a Gazdasági Versenyhivatal előírásait. Termékeink hatóanyagairól megosztott írásaink a legújabb, szakirodalmi források áttanulmányozása nyomán születnek, kizárólag olvasóink általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ezek a szövegek nem eladásösztönző célból készülnek és nem ösztönöznek a termékeink megvásárlására és nem értelmezhetőek orvosi tanácsként, nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ha vásárlóink ismételt vásárlásaikkal megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a Herba-D termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ezért teszünk meg mindent nap mint nap.

X
0
    0
    Kosár tartalma
    A kosarad üresVissza a shopba
      Kupon beváltása