Címlap » Termékek » Vitaminok » Herba-D Q10 koenzim – Étrend-kiegészítő cseppek

Herba-D Q10 koenzim – Étrend-kiegészítő cseppek

1 399 Ft

Q10 koenzim  egy vitaminszerű anyag, amely nélkülözhetetlen szerepet tölt be sejtjeink energiatermelési folyamataiban. Mivel a szervezetünkben megtermelt Q10 mennyisége 30-35 év környékén jelentős mértékben csökken, így ettől az időponttól kezdődően szükség van a pótlására.

20 ml ~30 adag, adagonként 50 mg  Q10-el

A Herba-D Q10 koenzim

Természetes – Mert kizárólag természetes anyagokból készült

Tiszta – Mert nem tartalmaz tartósítósítószert, és mesterséges adalék anyagokat.

Ható-anyag – Mert a hatóanyagokat olyan formában tartalmazza, hogy a legmagasabb arányban hasznosuljanak a szervezetünkben.

Magyar fejlesztés

OGYÉI nyilvántartási szám: 17784/2016

Jobban megéri, ha nagyobb mennyiségben rendel! 

Szállítási díj kedvezmények:
5899 Ft felett: 499 Ft
14000 Ft felett: ingyenes!

Cikkszám: 5999886522100 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Herba-D Q10 koenzim – Étrend-kiegészítő cseppek

Q10 koenzim  egy vitaminszerű anyag, amely nélkülözhetetlen szerepet tölt be sejtjeink energiatermelési folyamataiban. Mivel a szervezetünkben megtermelt Q10 mennyisége 30-35 év környékén jelentős mértékben csökken, így ettől az időponttól kezdődően szükség van a pótlására. A Q10 koenzim az egyik legnépszerűbb étrend-kiegészítő. Számos tudományos kutatás jutott arra az eredményre, hogy  a Q10 részt vesz a fokozott igénybevételnek kitett izmok mint például a szívizom energiaellátásában, antioxidáns tulajdonságánál fogva védi a sejteket az oxidatív stressz ellen, mely a sejtek öregedéséért felelős. A megfelelő Q10 ellátottság hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához, elősegítheti a normális vérnyomás megtartását.

 

A Herba-D Q10-koenzim készítménye kizárólag növényi fermentációval készült Q10 koenzimet tartalmaz, amely az alábbi fő előnyökkel rendelkezik más Q10-készítményekhez képest:
• Személyre szabva, igény szerint adagolható akár cseppenként is
• Természetes bio extra szűz olivaolajban van oldva, mely különösen jó felszívódást   eredményez, ráadásul lehetővé teszi a száj-nyálkahártyáján keresztüli hasznosulást is
• Komplex, természetes forrásból tartalmaz E-vitamint, de nem csak közönséges alfa-tokoferolt, hanem béta-, delta- és gamma-tokoferolt is nagy mennyiségben.

További információk

Kiszerelés:

1 doboz

1 Doboz

~ 270 adag
20 ml