Szerves magnézium

1 990 Ft

30 db növényi kapszula

Szerves magnézium – A legrövidebb út a kisimult idegekhez! A magnézium egy különösen fontos ásványi anyag, amihez a normál étkezéssel nehezen jutunk hozzá megfelelő mennyiségben. A magnézium hozzájárul a meszesedés megakadályozásához, fokozott stresszhatás esetén a megfelelő relaxációhoz, az idegrendszer és izomzat normális működéséhez, a kifáradás csökkentéséhez, több mint 300 enzim működéséhez. A legtöbb magnézium tablettában vagy porban szervetlen magnéziumot találunk, aminek csupán 4%-a szívódik fel. Ezzel szemben a Herba-D szerves magnézium-citrátnak rendkívül magas, 90%-os a biológiai hasznosulása…és még ezt is tovább fokozzuk a feketeborsból származó piperin segítségével!

OGYÉI szám: 18984/2017

Ez azt jelenti, hogy a termék a jogszabályi előírásoknak megfelelően bejelentésre került, mint étrend-kiegészítő készítmény az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél.


Miért a Herba-D?

Csak természetes hatóanyagokat használunk, hozzáadott adalékanyagok nélkül.

Pontosan annyi hatóanyagot tartalmaz, amennyire a szervezetednek szüksége van…

60 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ha a termékünk nem válik be.

Magyar tulajdon, magyar fejlesztés és gyártás. Minden hatósági engedéllyel rendelkezünk.

Szállítás 1-3 munkanapon belül történik, díja 1.490 Ft. 

Figyelem! A szállítás 8.990 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes!

Vásárlási információk

A legfontosabb tudnivalók a regisztrációról, a szállítási költségekről és a termékek visszavételéről, cseréjéről.

Minden Herba-D termék megtalálható webáruházunkban, amelyek közül kényelmesen válogathat.

Hogyan tud vásárolni?

Mielőtt leadná rendelését, be kell lépnie az oldalra. Ha nincs saját felhasználói fiókja, regisztrálnia kell magát, amelyet a “Pénztár” gombra kattintva ér el.

Regisztráláskor meg kell adnia a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatokat, az e-mail cím azonosítja majd a felhasználói fiókot. (Egy e-mail címet csak egyszer lehet regisztrálni.)

A regisztráció NEM jár vásárlási kötelezettséggel, bárki beléphet az oldalra, de a regisztráció még nem jelent automatikus vásárlási lehetőséget.

Nagykereskedelmi regisztráció esetén személyes konzultációt tartunk, amelyet nagykereskedelmi szerződéskötés követ.

További információért forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

Mi a rendelés menete?

Webáruházunkban külön kategóriában találhatók a vitaminok és étrendkiegészítők, ezzel átláthatóbbá téve annak felépítését. A menüpontok segítségével a tájékozódás könnyebb és gyorsabb.

Az áruházban található termékeknél megtalálható azok neve és ára, valamint az éppen aktuális akciók is. Ha a termék képére vagy nevére kattint, részletes információt talál róla.

Lehetőség van a webáruházban keresni is, melyhez a kereső szó megadása után, a nagyító ikonra kell kattintania. A rendszer automatikusan megjeleníti a találatokat.

A kosárba rakott termékeket a jobb oldalon található “Kosár” feliratú blokk segítségével ellenőrizheti. Ha a “Kosár megtekintése” gombra kattint, módosíthatja a kosár tartalmát és csökkentheti vagy növelheti adott termék mennyiségére leadott rendelést.

Törölheti és frissítheti a kosár tartalmát, felhasználhatja kuponjait. Megrendeléshez a “Pénztár” gombra kell kattintania.

A megrendelés időpontja

Adott termék megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz.

Megrendelését akkor vettük fel, ha e-mailben vagy telefonon kollégáink visszaigazolják azt.

Az áruszállításról

Minden megrendelt terméket a Herba-D termékcsaládot forgalmazó Deko-Impex Kft. futárszolgálata szállítja házhoz Magyarországon belül.

A szállítás ideje 1-3 munkanap, a megrendelt termékekre egységesen 1290 forintos költséget számolunk fel.

A megrendelt termékek ellenértékét, valamint a futárköltséget az áru átvételekor kell kifizetni.

Banki utalás esetén a megrendeléskor küldött számlán található bankszámlaszámra kell elutalni a vásárlás összegét, egyéb költség a vásárlót már nem terheli. (A bankok nyitva tartását érdemes figyelembe venni, mert ez befolyásolhatja a szállítási határidőt is.)

Elállás joga, áru cseréje és visszavétele

Ha rendelését véletlenül vagy tévedésből adta le, a szállítás előtt minden következmény nélkül lemondhatja.

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől (termék átvételétől) számított 14 napon belül. A vásárló elállási jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján, illetőleg a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 2. számú mellékletében található nyilatkozat-minta felhasználásával gyakorolhatja.

Az eladó szavatossági felelősségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV. 21.) korm. rendeletben foglaltak az irányadók. További részletek az ÁSZF menüpontban olvasható.

Fogyasztóvédelem

A fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályok és információk a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (www.nfh.hu) honlapján elérhetők.

Az itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

A Herba-D webáruházából csak regisztált és szerződött partnerek vásárolhatnak. A leadott rendelések a szerződésben leírt feltételek szerint kerülnek kiszállításra.

Cégadatok

Név: Deko-Impex Kft.

Székhely: 4034 Debrecen, Repce u. 27.

Adószám: 11707103-2-09

EU adószám: HU11707103

Telefon: +36 20 / 421 4242

Email: info@herbad.hu

Web: www.herbad.hu

-
+

A magnézium egy különösen fontos ásványi anyag, amihez a normál étkezéssel nehezen jutunk hozzá megfelelő mennyiségben. A magnézium hozzájárul a meszesedés megakadályozásához, fokozott stresszhatás esetén a megfelelő relaxációhoz, az idegrendszer és izomzat normális működéséhez, a kifáradás csökkentéséhez, valamint a normál csontozat és fogazat fenntartásához. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. Nélkülözhetetlen ásványi anyag szervezetünk számára, több mint 300 enzim működéséhez szükséges.

A magnézium szervezetünkből történő kiürülését gyorsíthatja a kávé, tea fogyasztása, stressz és sport. A lakosság körében általános a magnéziumhiány, fontos a magnézium pótlása. Számos kutató állítja, hogy fontossága szervezetünk számára a D-vitaminéval egyenértékű. A különböző magnéziumot tartalmazó készítmények hasznosulása azonban nagyon különböző.

A magnézium szervetlen formái (-oxid, –karbonát, –szulfát, –hidroxid) alig hasznosulnak, viszont az erre hajlamosaknál laza székletet vagy akár hasmenést is okozhatnak, továbbá lekötik a gyomorsavat

A magnézium szerves kötésű változatai többnyire jól felszívódnak szervezetünkben és hasmenést is kevésbé okoznak.

Ha egy étrend-kiegészítő magnéziumot tartalmaz, akkor abban az esetek túlnyomó részében szervetlen magnézium-oxidot találunk, aminek csupán 4%-a szívódik fel. Ezzel szemben a szerves magnézium-citrátnak rendkívül magas, 90%-os a biológiai hasznosulása. Ez óriási különbség és arról se feledkezzünk el, hogy a gyengébb minőségű magnézium vegyületből lényegesen többet kell bevennünk, és ennek lebontásával feleslegesen terheljük a szervezetünket.

Tovább fokozhatjuk a hasznosulást a piperinnel. Ez a feketebors 95%-os kivonata és a bors csípős ízéért felelős. Számos kutatás bizonyította, hogy a piperin elősegíti a vitaminok és az ásványi anyagok felszívódását szervezetünkben.

A Herba-D szerves magnéziuma egy új generációs készítmény, mely magas dózisban tartalmaz magnéziumot és piperint. Ennek köszönhetően a szervezet jóval magasabb százalékban tudja az ásványi anyagokat hasznosítani. Termékünkben szerves kötésű magnézium-citrátot használunk. A magnézium-citrát a magnézium citromsavval alkotott sója, ez az egyik legjobban hasznosuló magnézium vegyület.

A boltokban kapható szerves kötésű magnéziumot tartalmazó étrend-kiegészítők többségében nem az van, ami a címkén szerepel. A legtöbb ilyen készítmény csak részben vagy egyáltalán nem reagált aktivált magnézium vegyületeket tartalmaz. Mit is jelent ez valójában? Nézzünk erre egy példát: Magnézium-citrát helyett csak magnézium-oxid és citromsav keveréket használnak. Előfordulhat, hogy a reakció egy része végbement ugyan, de a magnézium túlnyomó része akkor sem a megfelelő formában van jelen. Emiatt fordul elő gyakran a szerves kötésű magnézium vegyületek használatakor fellépő hasmenés. Azoknak a változatoknak az elemi magnézium tartalma, ahol a reakció nem ment teljes mértékben (nem „fully reacted” ) végbe, mindig magasabb, emiatt olcsóbbak is.

Sok étrend-kiegészítőket előállító „szakember” azt sem tudja, hogy az azonos nevű magnézium vegyületek között van különbség, ezért alapanyagként az olcsóbbra esik a választása, aminek ráadásul magasabb a magnéziumtartalma. Így maga a késztermék is olcsóbb lesz.


Vásárlóként hogyan tudjuk kiválasztani a „jó” magnézium készítményt?

A legjobban hasznosuló magnézium-citrát esetében, ha a reakció teljes mértékben lezajlott („fully reacted” ) akkor az elemi magnézium-tartalom 14-16%.

Magnézium-citrát esetében, ha a fentebb említett reakció teljes mértékben lezajlott („fully reacted”), egy kapszula nem tartalmazhat 125 mg elemi magnéziumnál többet. Mindenképpen csak az alatt lehet a magnéziumtartalom, ha valóban a jelölt vegyületet tartalmazza. További probléma, hogy sok termék csomagolásán helytelenül van feltüntetve a magnézium tartalom is, ugyanis a vegyületet írják a címkére magnéziumként, holott annak csak töredéke az elemi magnézium.

Természetesen mi, a Herba-D-nél a magnézium-citrát “fully reacted” változatát használjuk termékünkhöz.

Összetevők, hatóanyagok és adagolás

Magnézium-citrát, zselatin (kapszula anyaga), piperin.

Napi 2 kapszulával már fedezed tested magnézium szükségletét.

Lehetőleg étkezés közben, rágás nélkül, folyadékkal vedd be.

1 adag = 2 kapszula = 240 mg 90%-ban hasznosuló szerves magnézium.

Egy doboz 30 napra elegendő mennyiséget tartalmaz.

A napi ajánlott mennyiség fogyasztását ne lépd túl. Ne feledd, egy étrend-kiegészítő sem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

60 napos garancia

Mi a Herba-D-nél, a legtisztább alapanyagokat használjuk termékeinkhez és minden technológiát bevetünk, hogy a legmagasabb hatóanyagot préseljük bele a készítményeinkbe. Magyar vállalkozás vagyunk és tiszta szívvel állunk fogyasztóink szolgálatára.

Éppen ezért termékeinkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Ha az utasításokat betartva két hónap elteltével sem érzékelsz változást az állapotodban, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon és a termék árát szó nélkül visszatérítjük.

Tárolás és egyéb info

Szobahőmérsékleten, napfénytől védve, gyermekek elől elzárva tárolandó.

KISZERELÉS: 1 doboz

GYŰJTŐ MENNYISÉG: ~ 60 adag

Jogi nyilatkozat

A Herba-D termékcsalád egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítői nem gyógyszerek, hanem olyan a hagyományos étrend kiegészítésére szolgáló élelmiszerek, amelyek koncentráltan tartalmazzák a tápanyagokat és egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. A Deko-Impex Kft, mint a Herba-D termékcsalád tulajdonosa valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fenti rendeletben foglaltakat, valamint a Gazdasági Versenyhivatal előírásait. Termékeink hatóanyagairól megosztott írásaink a legújabb, szakirodalmi források áttanulmányozása nyomán születnek, kizárólag olvasóink általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ezek a szövegek nem eladásösztönző célból készülnek és nem ösztönöznek a termékeink megvásárlására és nem értelmezhetőek orvosi tanácsként, nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ha vásárlóink ismételt vásárlásaikkal megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a Herba-D termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ezért teszünk meg mindent nap mint nap.

Kérdésem van...

💬 Kérdezek a termékről >>

X
0
    0
    Kosár tartalma
    A kosarad üresVissza a shopba
      Kupon beváltása